24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456

Vanaf deze week een nieuw gezicht met veel ervaring in onze praktijk. Ons team van assistentes krijgt versterking van Selina. Welkom Selina! We zijn blij met jouw komst!

Selina stelt zich hierbij even kort aan u voor:

Hallo, ik ben Selina Bleijs. Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen en zo is mijn loopbaan begonnen in een dierenspeciaalzaak waar ik 10 jaar werkzaam ben geweest. Daarna heb ik 15 jaar als paraveterinair gewerkt in een eerstelijns kliniek en sinds begin mei mag ik dit enthousiaste en gedreven team versterken. Ik verheug me erop om u en uw huisdieren te ontmoeten in de praktijk! Graag tot ziens.

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2022 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba