24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Pas jij in ons team?

2 vacatures Dierenarts gezelschapsdieren

Wie zijn wij?

Wij zijn een zelfstandige praktijk met een gedreven en enthousiast team van 2 ervaren dierenartsen en 7 ervaren paraveterinairen.  We bepalen onze eigen koers waarin kwaliteit en werkplezier onze grootste drijfveren zijn. We hebben een leuk en groot klantenbestand waar we zuinig op zijn en daar sturen we ook op in onze bedrijfsvoering. Als praktijk zijn we creatief en innovatief. Hier draagt ons hele team aan bij. Wij gaan iedere dag met veel plezier naar ons werk!

Ons pand is fris en modern en voorzien van moderne technologie. We hebben o.a. een ruime wachtkamer, 2 spreekkamers, een voorbereidingsruimte,  een ruime operatiekamer met 2 operatietafels, een aparte ruimte voor de gebitsbehandelingen, een gescheiden honden- en kattenopname, een röntgen- en echoruimte en een ruim laboratorium. Zowel onze operatiekamer als gebitsruimte zijn volledig uitgerust qua anesthesie, monitoring en beademing.

We ondersteunen een groot asiel en doen daar, met veel enthousiasme, allerlei veterinaire werkzaamheden voor. Dit is erg dankbaar werk en geeft een leuke afwisseling in onze werkzaamheden.

Onze bestaande 2e lijn deelgebieden zijn momenteel Tandheelkunde en Orthopedische knieoperaties. Hier kun je in meegroeien maar wij staan er ook voor open een ander deelgebied verder te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar 2 dierenartsen, elk met een eigen profiel. Herken jij jezelf in één van onderstaande profielen? Dan hopen we dat je contact met ons opneemt!

 

 

Wie zoeken wij?

Functieomschrijving profiel 1

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieuze dierenarts die enthousiast is en die de schouders eronder zet. Samen krijgen we namelijk alles gedaan. Vers van school of wat langer dierenarts, zolang je ambitieus bent, ben je welkom om te reageren.

Werkzaamheden:

 • Je werkt 24-36 uur in een enthousiast en gedreven team.
 • Je doet zowel spreekuren als operatieochtenden.
 • We zijn ook dierenarts in een groot asiel, hier zul je ook een middag werkzaam zijn.
 • Je draait mee in onze dienstkring (1 op 9). Uiteraard zullen we je als beginnend dierenarts uitgebreid ondersteunen en zullen we de start van de diensten meenemen in het opleidingstraject. Je hoeft dus niet direct te starten. Heb je al wel langer ervaring dan verwachten we dat je wel snel begint mee te draaien. Als je dienst hebt heeft ook altijd een assistente dienst, je staat er nooit alleen voor.
 • Net afgestudeerd? Als beginnend dierenarts krijg je uitgebreid de tijd om het vak te leren middels extra lange consulttijden, ingeplande tijd voor overleg en literatuur onderzoek. Operaties zullen we ruim en op basis van ervaring indelen. Samen maken we het ideale opleidingstraject met voldoende mogelijkheid tot nascholing. Onze beide dierenartsen leren je graag de kneepjes van het vak.
 • Beheers je eenmaal alle kneepjes van het vak of je bent al wat langer dierenarts dan is het mogelijk om je eigen niche te ontwikkelen. Hier bij kun je denken aan doorgroeien in de bestaande 2e lijn deelgebieden, de tandheelkunde en de orthopedie. Maar uiteraard kun je ook zelf een onderdeel opzetten.
 • Als praktijk zijn we creatief en innovatief, we verwachten dat je hier ook aan bijdraagt en meedenkt in verbeteren van diergeneeskunde en bedrijfsvoering in de praktijk.
Wie zoeken wij?

Functieomschrijving profiel 2

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stabiele, ervaren dierenarts die de kneepjes van het vak beheerst met liefde voor het vak.

 • Geen diensten; je hoeft je in deze functie niet druk te maken om diensten, overwerk of lange werkweken.
 • Spreekuren; Wij verwachten dat je in deze functie vooral spreekuren doet en onze klanten in een warm bad laat belanden. Je bent het vast gezicht op een of meerdere spreekuurmomenten die we samen met jou zullen kiezen. Je krijgt de tijd om onze klanten goed te leren kennen om tijdens het consult of de vaccinatie net dat beetje meer te doen.
 • evt. operaties; de mogelijkheid bestaat uiteraard wel om ook wat operaties te doen.
 • evt. asielwerkzaamheden; indien je dat leuk lijkt.
 • 16-24 uur; wij denken zelf aan 16-24 uur, maar staan voor deze functie uiteraard open voor andere suggesties.
Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

We hopen dat we je enthousiasme geprikkeld hebben na het lezen van onze vacatures!

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

k.willemse@hdpbeilen.nl

Graag tot snel!

 

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2023 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba