24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Wees welkom

Contact

Iedereen is welkom

Verwijzingen

Omdat wij zeer gedreven zijn in het uitvoeren van gebitsbehandelingen worden er ook patiënten vanuit andere praktijken naar ons doorverwezen. Niet elke dierenartsenpraktijk voert (specialistische) gebitsbehandelingen uit.

Heeft u geen doorverwijzing van uw dierenarts gekregen maar wilt u wel graag dat wij de behandeling uitvoeren, dat is uiteraard ook mogelijk.

Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden en contact

U en uw huisdier zijn van harte welkom in onze praktijk.
Voor het inplannen van een gebitsbehandeling moet u even telefonisch contact opnemen zodat wij de juiste tijd kunnen reserveren voor de behandeling. Hebben wij het gebit van uw huisdier nog niet zelf beoordeeld, dan maken we eerst een afspraak voor een intake. Tijdens dit consult zal de dierenarts het gebit beoordelen, een behandelplan samenstellen en een kostenraming maken.

Iedere werkdag zijn wij van 8.00-18.00u geopend.
Zaterdag en Zondag zijn wij gesloten, maar uiteraard altijd bereikbaar voor spoedgevallen.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om ons te bellen of kom langs voor informatie of de aanschaf van producten.

Voor spoedeisende hulp zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week op alle dagen van het jaar bereikbaar op: 0593 – 522 456.

Goed geregeld

Weekend- of avonddienst

In de weekenden en avonden/nachten werken wij samen met 3 andere dierenartsenpraktijken uit de buurt. Voor de adres gegevens klikt u op onderstaande link ‘Spoeddiensten.’

Routebeschrijving

Ons pand is gelegen aan de Eursingerweg tegenover ‘Sporthal Drenthehal Beilen’ in Beilen. U vervolgt de oprijlaan tussen ‘Mondzorg Midden-Drenthe’ (aan uw linkerhand) en ‘Uitvaartcentrum Beilen’ (aan uw rechterhand). U rijdt vervolgens langs ‘Attractieverhuur Spelotheek Beilen’ (aan uw rechterhand) recht op ons pand af. Aan de rechterzijde zijn gratis parkeerplekken.


© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba