24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Veilige narcose

Oude dieren

Veilige narcose

Oude dieren

Met de informatie uit het lichamelijk onderzoek en bloedonderzoek zullen we een narcose protocol speciaal voor uw huisdier maken. Dit kan ervoor zorgen dat een dier bijvoorbeeld bepaalde narcose middelen juist niet of kleinere hoeveelheden krijgt. Ook kunnen we besluiten een dier aan het infuus te houden totdat hij weer naar huis mag.

Naast deze specifieke aanpassingen aan de narcose is onze praktijk goed uitgerust om oudere dieren veilig te kunnen behandelen. We beschikken over hart- en adembewaking en de mogelijkheid om uw dier te beademen.

Omdat we veel ervaring hebben met deze oude patiënten kunnen we behandeling snel en volledig uit voeren. Zo kunnen we de duur van de narcose beperken, terwijl we wel alle afwijkingen behandelen. Dit draagt ook zeker bij aan een zo veilig mogelijk narcose

Dieren van alle leeftijden kunnen behandeld worden aan hun pijnlijke gebitsproblemen. Dit kan op een veilige manier, mits we enkele voorzorgsmaatregelen  nemen zoals preoperatief bloedonderzoek een aangepast narcose protocollen.

Samen met u als eigenaar besluiten wat nodig is om uw oude huisdier een pijnvrij gebit te bezorgen!

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba