24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Voorkomen is beter dan genezen!

Periodieke controles

Voorkomen is beter dan genezen!

Periodieke controles

Onze huisdieren zijn erg slecht in het laten zien van een probleem aan het gebit. Helaas eten ze in de meeste gevallen gewoon door en merkt u hier als eigenaar weinig van. Wist u namelijk dat 2 van 3 huisdieren ouder dan 3 jaar leeftijd een gebitsprobleem heeft? En dat naarmate de leeftijd hoger wordt ook deze ratio hard oploopt? Als ze de leeftijd van 8 jaar bereiken, heeft zelfs 8 op de 10 huisdieren een gebitsprobleem!
Veel van deze problemen worden gemist als het gebit niet regelmatig gecontroleerd wordt. Wij raden u aan om het gebit van uw huisdier tenminste 1x per jaar door ons te laten controleren. U kunt hiervoor een afspraak maken op de praktijk. Deze controle kan eventueel ook bij een vaccinatie of ander bezoek aan onze praktijk plaatsvinden.
Op het moment dat we een gebitsprobleem vermoeden op basis van dit controle moment zullen we een gebitsinspectie en behandeling onder algehele narcose adviseren. Dit is de enige manier om deze problemen juist te behandelen.

In het geval dat uw huisdier nog geen gebitsprobleem heeft zullen we u uiteraard wel over preventieve maatregelen voorlichten. 

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba