24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Onze mensen

Betrokken & gekwalificeerd

Gerard Willemse

Dierenarts

Gerard Willemse

Dierenarts

Mijn naam is Gerard en ik ben, naast de trotse eigenaar van de praktijk, één van de 3 dierenartsen van ons team. U komt mij uiteraard tegen in de spreekkamer. Daarnaast geeft het opereren mij ook veel voldoening, met name oog- en knie operaties waar ik me meer in gespecialiseerd heb de laatste jaren. Ik ben erg gedreven en wil mezelf graag blijven ontwikkelen en uitdagen. Wat dat betreft heb ik een goede keuze gemaakt om dierenarts te worden, aangezien de diergeneeskundige zorg zich ook altijd blijft ontwikkelen. Tot ziens op de praktijk!

Kees Buitelaar

Dierenarts

Kees Buitelaar

Dierenarts

Mijn naam is Kees en ik ben één van de dierenartsen van de praktijk. Ik houd me bezig met alle werkzaamheden in de praktijk, maar behandel vooral de tandheelkundige en de internistische patiënten.
Ook ben ik lid van de veterinaire werkgroep tandheelkunde.
De interactie met de eigenaar en de patiënt maakt mijn dagelijkse werk leuk! Samen zoeken naar een passende oplossing geeft mij voldoening.
U kunt mij tegenkomen tijdens consulten op het spreekuur en bij de intakes rondom de operaties.

Anouk Weusten

Dierenarts

Anouk Weusten

Dierenarts

Mijn naam is Anouk en ik ben dierenarts bij deze leuke praktijk. Ik heb veel interesses op diergeneeskundig gebied, maar mijn passie ligt bij de interne geneeskunde. Andere gebieden waar ik me graag mee bezig houd zijn dermatologie, tandheelkunde en diagnostische beeldvorming. Ik blijf me graag ontwikkelen op diergeneeskundig gebied, daarom volg ik graag nascholingen en cursussen om mijn kennis up to date te houden. Honden vind ik fantastische dieren om mee te werken, maar mijn favoriete gezelschapsdier is toch wel de kat.

Graag tot ziens op onze praktijk!

Kira Willemse

Paraveterinair, Management

Kira Willemse

Paraveterinair, Management

Mijn naam is Kira en ik ben verantwoordelijk voor het organisatorische vlak van de praktijk. Daarnaast kunt u mij ook tegenkomen bij de balie of aan de telefoon.

Wat mij de meeste voldoening geeft is ervoor zorgen dat het achter de schermen lekker loopt. Dat dingen die geregeld moeten worden ook geregeld worden. En het is iedere dag weer leuk om aan het werk te zijn binnen ons team. Doordat wij als team goed op elkaar ingespeeld zijn en jaarlijks cursussen en bijscholingen volgen om up to date te blijven, kunnen wij de beste zorg leveren voor uw huisdier en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Carla Balsma

Paraveterinair, Management

Carla Balsma

Paraveterinair, Management

Ik ben Carla en al jaren werkzaam bij deze praktijk. Mijn werkzaamheden vinden vooral op kantoor plaats, maar ook kunt u mij aan de telefoon of de balie tegenkomen. Ik hou mij onder andere bezig met de boekhouding, facturering, personeelszaken, maken van planningen en ik heb de verantwoording voor de apotheek. Vooral de afwisseling in mijn werkzaamheden maken dit werk leuk en elke dag is anders!

Corine Snijder

Paraveterinair

Corine Snijder

Paraveterinair

Ik ben Corine en inmiddels werk ik al enige jaren bij de praktijk. Ik doe dit werk met veel plezier en liefde! U kunt mij voornamelijk tegenkomen bij de balie maar ook tijdens het assistentenspreekuur. Het begeleiden en adviseren van u en uw huisdier vind ik erg leuk! Zo begeleid ik suikerziekte patiënten en dieren met overgewicht in ons afvalprogramma.

Ik ben gek met eigenlijk alle dieren maar katten en hun gedrag vind ik zeer interessant. Dit is de reden dat ik me hierin verdiept heb en u graag help om uw katten gelukkig te maken.

Pauline ter Wal

Paraveterinair

Pauline ter Wal

Paraveterinair

Mijn naam is Pauline en ik ben al geruime tijd werkzaam bij de praktijk. U kunt mij overal tegenkomen, maar mijn grootste passie ligt wel bij het assisteren in de ok en tijdens gebitsbehandelingen. Het hele proces tot een goed einde brengen, samen met de dierenarts, daar word ik enthousiast van!

Eka Rabbers

Paraveterinair

Eka Rabbers

Paraveterinair

Mijn naam is Eka en ik ben al heel wat jaren werkzaam in de praktijk. Het contact met u als klant geeft mij veel voldoening. Daarnaast draag ik met veel passie de zorg voor uw huisdier. U kunt mij eigenlijk overal in de praktijk tegenkomen, mijn werkzaamheden zijn zeer divers. De dag tot een goed einde brengen, samen met ons team, dát geeft mij veel voldoening.

Lisa Bosch

Paraveterinair

Lisa Bosch

Paraveterinair

Ik ben Lisa en sinds 2019 werkzaam in de praktijk. Ik sta graag in de operatiekamer en haal ook veel voldoening aan het zorgdragen aan onze opnamepatiënten. U kunt mij ook regelmatig treffen aan de balie, de telefoon of tijdens één van onze assistentespreekuren. Ik vind het allemaal even leuk! Wat mijn baan voor mij zo leuk maakt is de afwisseling en ook de waardering die ik uit het werk haal. Iedere dag ga ik met veel plezier aan het werk!

Selina Bleijs

Paraveterinair

Selina Bleijs

Paraveterinair

Hallo, ik ben Selina Bleijs. Met veel enthousiasme ben ik werkzaam als paraveterinair. Zowel de verzorging voor de dieren als het contact met de eigenaren zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Naast het assisteren in de operatiekamer en de verzorging voor de patiënten komt u mij uiteraard ook tegen aan de balie. Graag tot ziens!

Megg

Megg

Megg is een paar dagen in de week werkzaam in de praktijk en zorgt voor nog meer gezelligheid. Ze is erg klantvriendelijk. Haar werkzaamheden zijn in tegenstelling tot onze andere werknemers vrij beperkt. Slapen, spelen en knuffelen en daar is ze uitermate gedreven in.

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba