24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Een goede start

Begeleidingsprogramma voor puppy’s

Begeleidingsprogramma voor puppy’s

Speciaal voor uw opgroeiende pup hebben wij een gratis begeleidingsprogramma opgezet. Met dit programma kunnen we u ondersteunen met alle vragen die op u afkomen als nieuwe hondeneigenaar. We geven tips, tricks en adviezen die u helpen bij de opvoeding van uw pup!

Deelname aan ons begeleidingsprogramma geeft uw pup de kans om een band met de praktijk op te bouwen en vol vertrouwen de praktijk binnen te stappen. Uit ervaring concluderen wij dat pups die mee gedaan hebben aan het programma geen tot weinig stress ervaren bij een bezoekje aan de praktijk, zich op latere leeftijd gemakkelijker laten onderzoeken en behandelen door de dierenarts!

Wat houdt het begeleidingsprogramma in?

Om u en uw pup goed te kunnen begeleiden, komt u regelmatig langs. Tijdens deze gezellige consulten kunt u met al uw vragen bij een speciaal getrainde paraveterinair terecht. Daarnaast krijgt uw pup de kans om de spreekkamer zelfstandig te ontdekken en beetje bij beetje te wennen aan het staan op de behandeltafel, wegen op de weegschaal en het lichamelijk onderzoek.

Tijdens deze begeleidingsbezoeken letten we speciaal op voeding, groei en lichaamsgewicht, stand van het gebit en het gedrag van uw pup.

U kunt vragen stellen over uw pup en u krijgt nuttige informatie over bijvoorbeeld:

  • De gezondheid van uw pup
  • De opvoeding
  • Ziekte- en parasietenpreventie
  • Voeding
  • Dierverzekering

Kennis en kunde

De puppyconsulten worden verzorgd door onze, hier speciaal voor opgeleide, paraveterinairen. Indien nodig consulteren zij onze dierenartsen.

 

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba