24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Ieder zijn eigen expertise

Onze dierentandartsen

Kees Buitelaar

Mijn naam is Kees Buitelaar en ik heb me binnen de praktijk vooral toegelegd op gebitsbehandelingen. Naast ‘standaard’ gebitsbehandelingen voer ik ook wortelkanaalbehandelingen en vitale pulpa overkappingen uit. Ook doorverwezen patiënten kunnen bij mij terecht.
Ik ben lid van de veterinaire werkgroep voor tandheelkunde en ondertussen een bekende naam onder de dierentandartsen. Ook ben ik aangesloten bij European Veterinary Dental Society. 

Tandheelkunde wordt binnen onze praktijk op hoog niveau uitgevoerd. Het geeft veel voldoening om huisdieren van hun gebitsproblemen af te kunnen helpen en bij te kunnen dragen aan een gezond gebit.

Gerard Willemse

Mijn naam is Gerard Willemse. In onze praktijk voer ik de ‘standaard’ gebitsbehandelingen uit. Denk hierbij aan het schoonmaken van het gebit, het maken van dentale röntgenfoto’s en het uitvoeren van extracties.
Een gezond gebit van uw huisdier is cruciaal voor de algehele gezondheid. Het geeft dan ook veel voldoening om deze expertise binnen onze praktijk op hoog niveau aan te kunnen bieden.

 

Anouk Weusten

Mijn naam is Anouk Weusten. Voor het  schoonmaken van het gebit, nemen van dentale röntgenfoto’s en het uitvoeren van extracties is uw huisdier bij mij in goede handen.

Ik ben werkzaam sinds 2023 in de praktijk en tandheelkunde heb ik in vorige praktijken ook met plezier gedaan. Het is dan ook heel fijn om deze passie op professioneel niveau en met de modernste apparatuur uit te kunnen voeren.

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba