24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456
Onze aanpak

Werkwijze

Werkwijze

Dierwelzijn staat bij ons voorop. Ten eerste hebben we het dan over de lichamelijke gezondheid van dieren. Om die te behouden, stimuleren of herstellen, houden we onze kennis actueel, we volgen de medische innovatie op de voet en we gebruiken moderne apparatuur. Dierwelzijn heeft uiteraard ook te maken met de belevingswereld van dieren. En ook daarin investeren we.

De binnenwereld

Wij willen een bezoek aan onze praktijk zo plezierig mogelijk maken voor dieren. Dieren zijn sociale, gevoelige wezens en sommige soorten hebben een uitstekend geheugen. Dit wordt ook steeds meer door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Daarom benaderen we dieren op een rustige manier en nemen we pijnpreventie serieus. Bijkomend voordeel is dat dieren hierdoor ook in de toekomst probleemloos bij ons langs willen blijven komen.

Het dierenartsenbezoek zo ontspannen mogelijk maken, stimuleren we ook op andere manieren. Zo organiseren we voor jonge honden leerzame puppyconsulten. Als pups op vroege leeftijd wennen aan het dierenartsbezoek, voorkomt dit problemen op latere leeftijd.

Dierwelzijn dankzij deskundigheid

Onze praktijk staat bekend als deskundig en vooruitstrevend en laagdrempelig. Dit wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren. Allereerst is ons team professioneel en ervaren. Ervaring maakt meester; dierenartsen en paraveterinairen leren de fijne kneepjes van dit vak door het te doen. Dat geldt niet alleen voor bijvoorbeeld operatietechnieken, maar ook voor het gericht en rustig vragen stellen aan diereigenaren om de juiste informatie te verkrijgen. Verder is onze deskundigheid en vooruitstrevendheid te danken aan onze actuele kennis dankzij specialistische na- en bijscholing. We houden de ontwikkeling van innovatieve technieken, inzichten, medicijnen en apparatuur nauwlettend in het oog en informeren elkaar daarover.

Deskundigheid heeft daarnaast te maken met integriteit; met de betrokkenheid bij uw dier en u. Dat komt bij ons bijvoorbeeld tot uiting in het centraal stellen van de gezondheid van uw dier op de lange termijn. Onze betrokkenheid blijkt ook uit dat we altijd spoedhulp bieden en dat we uw dier preventief onderzoeken bij het vaccineren. U kunt het daarnaast zien aan onze uitgebreide dossieropbouw (omdat die documenten van levensbelang kunnen zijn).

Daarnaast streven we ernaar om laagdrempelig te zijn. We vinden het belangrijk dat u zich als klant van onze praktijk welkom voelt.

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba