24/7 bereikbaar: 0593 - 522 456, ook voor spoed
Afspraak maken 0593 - 522 456

Volg de algemene tips op (zie onderstaande sectie ‘Hoe kan ik oudjaarsavond zo rustig mogelijk laten verlopen voor mijn hond?’). Daarnaast kunt u uw hond nog op drie andere manieren ondersteunen:

  • Geef uw hond Zylkene. Dit is een natuurlijk product, gemaakt van melkeiwit, dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij de hond en kat. Het helpt huisdieren snel om te gaan met veranderingen. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen en zullen er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan. Begin minimaal 5 dagen (het liefst 7 dagen) voor de jaarwisseling met dit middel.
  • Gebruik Adaptil. Dit middel verspreidt feromonen, die een rustgevend effect op honden hebben. Adaptil is in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals een halsband en een verdamper. Daarnaast zijn voor oud & nieuw de tabletten ook erg fijn.
  • Trek uw hond een MPS Top-shirt aan. Dit shirt is inzetbaar bij angst- en stress problemen. Met de verstelbare band kan een constante druk rondom de borstkas worden toegepast. Deze druk heeft een kalmerend effect op de meeste dieren. Hier moet tijdig mee begonnen worden zodat de hond went aan het dragen van het shirt. 

Alle hierboven genoemde middelen zijn te koop aan onze balie.

De eerste keer?

Bel ons & kom langs

Contact

© 2024 Huisdierenpraktijk Beilen
Online vooruit met Webba